Online apotheek Newpharma

mei 20, 2019

0
Online apotheek Newpharma

Online apotheek Newpharma

Posted in : Bedrijven on by : Anette

Newpharma is een Belgische online apotheek die in 2018 benoemd is tot de beste e-commerce website van België. Newpharma verkoopt geneesmiddelen zonder doktersvoorschrift en is erkend door het FAGG, het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten. De apotheek biedt je hetzelfde kwaliteitswaarborg als een fysieke apotheek op Belgisch grondgebied.

35.000 producten van ruim 15.000 merken

Newpharma werd in 2008 opgericht en is sindsdien flink gegroeid. Je kunt er terecht voor maar liefst 35.000 farmaceutische en parafarmaceutische producten van ruim 15.000 merken. Behalve farmaceutische producten zonder voorschrift kun je bij Newpharma ook tal van drogisterijartikelen bestellen, zoals cosmetica, dieetproducten, voedingssupplementen, vitamines, voorbehoedsmiddelen, zwangerschaps- en babyverzorgingsproducten.

Je bestelling binnen 24 uur geleverd

Newpharma biedt je een ruime informatievoorziening over haar producten. Bij elk product staat een uitgebreide productbeschrijving. Daarnaast zijn de bijsluiters van elk product online in te zien. Je kunt de producten 24 uur per dag en 7 dagen per week bestellen. Als je op een werkdag vóór de middag een product bestelt, wordt je bestelling doorgaans binnen 24 uur geleverd.

Levert ook in Nederland

De online drogist levert producten in diverse landen, waaronder Nederland. Je kunt je bestelling in Nederland zowel thuis als bij een afhaalpunt van PostNL of DPD laten bezorgen. Bij een besteding vanaf 59 euro vervallen de verzendkosten. NewPharma biedt je diverse betaalopties. Zo kun je een bestelling betalen via PayPal of met een creditcard.

Contact Newpharma

Heb je een vraag over een bestelling of een product? En wil je vanuit Nederland contact opnemen met de klantenservice van Newpharma? Dan kun je de klantenservice bereiken via het telefoonnummer: 0032 25881562. Op werkdagen is de klantenservice van Newpharma bereikbaar van 08.30 tot 18.30 uur. De belkosten zijn afhankelijk van je provider. Vanwege veiligheidsredenen mogen de medewerkers van de klantenservice geen advies of informatie verstrekken over de werking van farmaceutische producten. De online drogist geeft de voorkeur aan e-mailcontact. Het e-mailadres is: info@newpharma.be.

Andere contactmogelijkheden Newpharma

Naast e-mail kun je de Newpharma ook per post bereiken. Het adres van de apotheek is: Rue Basse-Wez 315, 4020 Luik in België. Verder kun je de online apotheek ook bereiken via social media of het contactformulier op hun website.