5 tips bij het kiezen van een cosmetisch arts

mei 10, 2019

0

5 tips bij het kiezen van een cosmetisch arts

Posted in : Lifestyle on by : Anette

De juiste cosmetisch arts in Hilversum

Stoor jij je aan je rimpels en zoek jij een uitstekende cosmetisch arts in Hilversum? Dan zijn er tal van cosmetisch artsen waar je terecht kunt voor een botox of filler behandeling. De meeste artsen werken in een cosmetische kliniek. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je een betrouwbare kliniek kiest waar een professionele cosmetisch arts werkt. Alleen hoe weet je nu wat een goede kliniek is? Er zijn immers tientallen cosmetische klinieken. Hoe kies je een goede en veilige cosmetisch kliniek?

Tip 1: Ga eerst op consult bij een cosmetisch arts in Hilversum

Heb je online een cosmetisch arts in Hilversum gevonden? Ga dan eerst op consult en stel de vragen waar je antwoord op wil. Stel van tevoren een vragenlijst op, zodat je zeker weet dat al je vragen beantwoord worden. Zo krijg je alles te horen wat jij graag wilt weten. Een professionele arts is open over de behandeling en de prijs.

Tip 2: Luister naar je gevoel

Ben je op consult bij een cosmetisch arts in Hilversum? Luister dan vooral naar je gevoel. Een goede arts stelt je op je gemak. Wanneer je je ongemakkelijk voelt bij een arts, is het verstandig om hier geen behandeling te boeken. Een ervaren en klantvriendelijke cosmetisch arts vertelt jou uitgebreid over de behandelmogelijkheden. Zo vertelt hij of zij je stap-voor-stap wat een behandeling inhoudt. Het consult, de behandeling en de hulp daarna moeten als een warm bad voelen.

Tip 3: Laat je niet misleiden door de prijs

Sommige klinieken bieden botoxbehandelingen aan voor een zeer lage prijs. Laat je hier niet door misleiden. Klinieken die behandelingen voor lage prijzen aanbieden, zijn vaak minder betrouwbaar. Zo maken ze bijvoorbeeld gebruik van niet-geregistreerde producten of werken ze niet met gekwalificeerde artsen. Een ervaren en professionele kliniek stelt de klant voorop en werkt met hoogkwalitatieve producten. Het is immers je gezicht wat wordt behandeld.

Tip 4: Lees reviews

Ga online op zoek naar reviews over de cosmetisch arts of de cosmetische kliniek. Er zijn tal van sites waar klanten je meer vertellen over hun ervaring met een arts of kliniek. Door de reviews te lezen, kun je een weloverwogen keuze maken.

Tip 5: Controleer of de cosmetisch arts BIG-geregistreerd is

Controleer of de cosmetisch arts in Hilversum een BIG-registratie heeft. Een arts die in het BIG-register is geregistreerd voldoet aan alle Nederlandse wettelijke opleidingseisen die er voor zijn of haar beroep gelden. In het BIG-register zie je of de arts bevoegd is om zijn of haar beroep uit te voeren.