Een orthopedisch hoofdkussen voor de juiste slaaphouding

mrt 20, 2020

0
Een orthopedisch hoofdkussen voor de juiste slaaphouding

Een orthopedisch hoofdkussen voor de juiste slaaphouding

Posted in : Gezondheid on by : Anette

Een orthopedisch hoofdkussen voor de juiste slaaphouding

Een orthopedisch hoofdkussen is uitermate geschikt voor de juiste slaaphouding. Het hoofdkussen zal bijdragen aan uw slaapcomfort en de kwaliteit van uw nachtrust aanzienlijk verbeteren. Dit komt doordat het kussen nekklachten, rugklachten en schouderklachten voorkomt. Ook snurken kan in sommige gevallen tegengegaan worden met een orthopedisch hoofdkussen. Door de vorm wordt een goede en ergonomische slaaphouding gestimuleerd. Het orthopedisch hoofdkussen is doorgaans gemaakt van traagschuim. Wij raden hierbij ook een hoes van Tencel aan. Deze natuurlijke en ecologische vezels voelen zowaar als zijde aan. Tencel ventileert tevens beter dan katoen, waardoor uw kussen altijd fris zal aanvoelen. Hiertoe sluit het orthopedische hoofdkussen altijd aan bij uw slaapwensen. Hoe het orthopedisch hoofdkussen voor de juiste slaaphouding zorgt? Hieronder vertellen wij u meer over het orthopedisch hoofdkussen en wat dit kussen tot een perfecte optie voor u maakt.

Het perfecte orthopedisch hoofdkussen voor u

Hoe kan een orthopedisch hoofdkussen de juiste slaaphouding stimuleren? Allereerst raden wij het u aan om bij een specialist in orthopedische hoofdkussens om informatie te vragen. Zij verrichten een meting, waarbij het kussen volledig op uw lichaamsafmeting wordt afgestemd. Tevens wordt er gekeken naar de slaaphouding en de hardheid van het matras. Wij kunnen altijd een vulling van traagschuim aanraden. Traagschuim maakt een perfecte drukverdeling mogelijk. Hierdoor geniet uw nek optimale ondersteuning en ligt uw ruggengraat in een rechte lijn. Zo heeft u minder last van nek- en hoofdpijn. Kies hierbij ook voor een hoes van Tencel. Dit ventileert optimaal en zorgt voor minder transpiratie tijdens het slapen. Doordat vocht gelijkmatig wordt opgenomen, zullen bacteri├źn en huisstofmijt zich niet vermenigvuldigen op de hoes. U kunt de hoes doorgaans op 60 graden wassen.

Ja, ik wil een orthopedisch kussen voor de juiste slaaphouding

Wenst u ook een orthopedisch kussen voor de juiste slaaphouding? Ga dan eens te rade bij een specialist in orthopedische hoofdkussens en laat hen u informeren omtrent het beschikbare aanbod. U kunt ook een orthopedisch kussen op maat laten maken, waardoor u profiteert van een hoofdkussen dat naar uw lichaam is samengesteld. U voorkomt hiermee niet enkel nek- en rugklachten, maar ook vervelende hoofdpijn. En u bent uiteraard verzekerd van een goede nachtrust. Wat wenst u nog meer? Wij wensen u veel succes met het zoeken naar een orthopedisch kussen voor de juiste slaaphouding.