Drugstest kopen

sep 23, 2020

0

Drugstest kopen

Posted in : Geen categorie on by : Anette

Bescherm jezelf en anderen

Is het je ook wel eens overkomen dat je per ongeluk tijdens het stappen je drankje onbeheerd achterlaat als je naar het toilet gaat? Of dat je drankje een wat vreemde geur heeft? Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord over ‘date rape’ drugs, zoals GHB en ketamine. Met een drugstest kan je makkelijk voor jezelf of iemand anders je drankje testen op de aanwezigheid van drugs. Ook bestaan er tests die achteraf testen of er resten van drugs in je lichaam zitten. Om jezelf en anderen te beschermen kan je gemakkelijk een drugstest kopen.

Hoe werkt het?

Een drugstest bestaat meestal uit een instructiekaart, cassette en resultatenkaart. Op de instructiekaart staat uitgelegd hoe de betreffende drugstest precies werkt. Er zijn verschillende soorten testen: een oppervlaktetest, urinetest en speekseltest. Afhankelijk van het type test voeg je met behulp van een wattenstaafje een aantal druppels van je drankje, urine of speeksel toe aan de cassette. Met behulp van de resultatenkaart bepaal je of de drugstest positief of negatief is. Ook kun je zien welke drugs er gevonden zijn. Bovendien kan je de drugstest verder laten onderzoeken bij een laboratorium, zodat je een bewijslast hebt wanneer er sprake is van een delict.

Verschillende soorten

Er zijn veel verschillende soorten drugs. Niet alle tests werken voor iedere drug. Let er daarom bij het aanschaffen van een drugstest goed op dat je de test koopt voor de drug die je wil opsporen. Er bestaan tests voor de volgende soorten drugs:

 • Amphetamine Methadone
 • Benzphetamine Methamphetamine
 • Benzylpiperazine Morphine
 • Cocaïne Opium
 • Codeine Phencyclidine (PCP)
 • Dextromethorphan Procaine
 • Diphenhydramine Promethazine
 • Doxylamine Thebaine
 • Heroin Tryptamine
 • Hydrocodone Tyramine
 • Ketamine Lidocaine
 • LSD
 • Mephentermine

Contact

Heb je meer tips om je eigen gezondheid of die van anderen te beschermen? Of heb je een vraag over het kopen van een drugstest? Stuur dan gerust een berichtje via ons contactformulier.