Veelgestelde vragen over tanden bleken in Rotterdam

dec 3, 2020

0
Veelgestelde vragen over tanden bleken in Rotterdam

Veelgestelde vragen over tanden bleken in Rotterdam

Posted in : Gezondheid, Tanden on by : Anette

Tanden bleken is populair

Een wit en stralend gebit. Wie wil dat nu niet? Mooie tanden met een witte kleur zijn populair. Tegenwoordig is het aanbod om witte tanden te krijgen enorm. U heeft ze vast wel eens voorbij zien komen. De advertenties die u witte tanden beloven. Soms zelfs ‘binnen een uur’. In veel gevallen kunnen tanden ook echt witter worden door bleekbehandelingen. Dit is echter niet altijd zo. Bent u van plan uw om uw tanden te bleken in Rotterdam? In dit blog beantwoorden wij een aantal veelgestelde vragen.

Hoe werkt tanden bleken in Rotterdam?

Er zijn verschillende manieren om tanden te bleken. Meestal wordt er gebruik gemaakt van waterstofperoxide. Deze waterstofperoxide bleek verkleuringen in uw tanden. Bovendien droogt het de tanden tijdelijk uit, waardoor het glazuur minder doorzichtig wordt en u het donkere tandbeen minder goed ziet. Een behandeling duurt meestal minder dan een uur. Na twee tot drie weken wordt vaak het gewenste resultaat bereikt. Na zes weken ziet u het echte resultaat.

Kan ik zelf mijn tanden bleken?

Heeft u ook wel eens een advertentie gezien voor bleekmiddelen voor uw tanden voor thuisgebruik? Vanuit de wet is het alleen toegestaan om lage concentraties waterstofperoxide te verkopen. Met een bleekmiddel voor thuisgebruik kunt u dus niet veel verandering verwachten. Wilt u uw tanden bleken? Dan is het aan te raden dit te doen onder begeleiding van een tandarts.

Welk resultaat kan ik verwachten na tanden bleken?

Het resultaat van tanden bleken is afhankelijk van verschillende factoren. Zo heeft iedereen een andere basiskleur van het tandbeen en speelt leeftijd een rol. Ook bepaalde voedingsstoffen en wanneer u rookt zorgen voor verkleuring van uw tanden. Voor een goed resultaat is het aan te raden om meerdere keren uw tanden te laten bleken.